Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order

Topper Matras

Topmatras prijzen

19 Resultaten
Filter op prijs - slider
0679

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  315,00 Vanaf:  189,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  381,00 Vanaf:  229,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  165,00 Vanaf:  99,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  248,00 Vanaf:  149,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  315,00 Vanaf:  189,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  815,00 Vanaf:  489,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  621,00 Vanaf:  373,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  334,00 Vanaf:  209,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  281,00 Vanaf:  169,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  621,00 Vanaf:  373,00

Kies een topper matras voor een ontspannen nachtrust

Het juiste matras draagt bij een jouw slaapcomfort, maar wist je dat een topper matras dit nog naar een hoger level kan tillen? Met een goed topper matras kan je bed nog iets comfortabeler liggen en biedt het de ondersteuning die je soms mist met alleen een normaal matras. Sta je op het punt om een nieuwe topper uit te zoeken en wil je graag informatie zodat je de beste keuze kunt maken? Bekijk dan even de voordelen voor een topper matras die hieronder op een rijtje staan, zodat jij precies weet hoe je de beste keuze kunt maken.

Wat is een topper matras

Een topper kopen? Er bestaat een grote kans dat je al bekend bent met de term topper matras. Een topper matras, ook bekend als een topmatras of matras topper, is een extra laag comfortschuim die bovenop je bestaande matras geplaatst wordt. Het doel ervan is om het slaapoppervlak te verbeteren door extra ondersteuning en comfort te bieden. Toppers matras zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, materialen en stevigheidsniveaus, waardoor je de perfecte aanvulling op jouw bed kunt kiezen. Dit hoeft geen lange zoektocht te worden, er zijn altijd topmatrassen bij jou in de buurt.

De voordelen van een topper matras

 • Geniet van ultiem comfort
  Een topper matras voegt een extra laag zacht materiaal toe aan je bed, wat resulteert in een luxueuzer en comfortabeler slaapoppervlak. Een matrastopper is dus vaak iets wat toegevoegd wordt aan je bed voor een ultieme slaapervaring.
 • Verlengt de levensduur van je matras
  Door een bedtopper, of een topper bed te gebruiken, verminder je directe slijtage van je matras, wat de levensduur ervan kan verlengen. Hierdoor kan je extra lang genieten van je topper matras.
 • Herstelbare ondersteuning
  Met verschillende materialen en stevigheidsniveaus beschikbaar, kun je een topper kiezen die past bij jouw slaapvoorkeuren en behoeften. Matras toppers, of topper voor bed, heb je in veel verschillende manieren van ondersteuning.
 • Verbeteren van de hygiëne
  Sommige toppers zijn wasbaar, waardoor je gemakkelijk een schone slaapomgeving kunt behouden. Krijg je vaak loges over? Dan is het een fijne gedachte dat ook al liggen er verschillende mensen op het matras, dit niet te merken is aan de kwaliteit of hygiëne.

Verschillende soorten topper matras

In de wereld van mattress topper is er oneindig veel keuze. Het is nu eenmaal zo dat er ontzettend veel verschillende voorkeuren zijn. De ene persoon houdt van een ontzettend hard matras en de andere persoon kiest er liever voor om op een heerlijk zacht matras weg te dromen. Wat je voorkeur ook is, er is altijd een topper die precies bij je past. Ga je graag voor een zachte topper, of een juist een harde topper, een dikke topper, topping matras of boxspring topper? Dan is er ontzettend veel keuze, omdat dit toppers zijn die vaak voorkomen. Daarnaast heb je ook nog gel-geinfundeerde toppers, traagschuim toppers en natuurlijke toppers. De natuurlijke topper wordt vaak gekozen door mensen die veel waarde hechten aan duurzame kwaliteit. Wanneer je weet dat je op een duurzaam matras slaapt, kan dit nog eens extra bijdragen aan je slaapcomfort. Een topper boxspring is overigens een zeer populaire keuze, omdat de boxspring zelf als matras ook een veelgekocht iets is. Er zijn ook speciale leveranciers om toppers voor boxsprings te kopen.

Hoe kies je de juiste topper matras

Bij het kiezen van de juiste topper matras, of top matras, zijn er diverse cruciale factoren waarmee je rekening moet houden. Het materiaal van de topper is van groot belang, omdat dit moet aansluiten bij jouw specifieke slaapbehoeften en voorkeuren. Zo kan traagschuim in een topper matras bijvoorbeeld zorgen voor drukverlichting, terwijl gel ideaal is voor temperatuurregulatie. Daarnaast is het essentieel om te bepalen welke stevigheid je verkiest, gebaseerd op jouw slaaphouding en comfortvoorkeur. Een matras topper varieert ook in dikte, dus het is belangrijk om te overwegen hoeveel extra comfort en ondersteuning je nodig hebt. Tot slot is het verstandig om een budget vast te stellen en op zoek te gaan naar een topper die binnen jouw prijsklasse valt, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Een topper matras voor de ideale slaapervaring

Een topper matras heeft diverse voordelen die een significante impact kunnen hebben op je slaapervaring. Ten eerste zorgt het voor verhoogd comfort doordat het een zachter en knusser slaapoppervlak biedt. Dit draagt bij aan een meer ontspannen nachtrust. Daarnaast verbetert een topper matras de ondersteuning doordat het drukpunten vermindert en een gezonde slaaphouding bevordert. Een ander voordeel is dat het de levensduur van je matras verlengt doordat het je matras beschermt tegen slijtage. Bovendien is een topper matras aanpasbaar, wat betekent dat je de stevigheid en het comfortniveau kunt aanpassen aan jouw specifieke voorkeuren. Tot slot draagt het bij aan hygiëne doordat wasbare toppers je slaapomgeving fris en schoon houden, wat essentieel is voor een gezonde slaap.

Het onderhoud je je topper matras

Er zijn vele manieren om je topper matras op de juiste manier te onderhouden. Als je dit doet dan kan je tot jaren genieten van dezelfde kwaliteit topper matras. Het betekent wel dat je zo af en toe even tijd moet besteden aan het onderhouden hiervan, maar wanneer je eenmaal de juiste keuze hebt gemaakt, heb je dat er waarschijnlijk voor over. Toppers matrassen zijn over het algemeen makkelijk te onderhouden, omdat ze veel dunner zijn dan een echt matras. Dit geldt zowel voor een topper voor boxspring, als een andere topper.

 • Regelmatig reinigen
  Volg de instructies van de fabrikant voor het wassen of reinigen van je topper. Toppers bed zijn over het algemeen vrij makkelijk schoon te maken.
 • Luchten
  Laat je topper regelmatig luchten om vocht en geuren te verwijderen. Verwijder je topper op matras wanneer je deze laat luchten, zodat er overal frisse lucht bij kan. Door bed toppers te laten luchten, krijg je een frisser gevoel tijdens het slapen zelf.
 • Gebruik een matrasbeschermer
  Bescherm je topper matras tegen morsen, vlekken en vuil met een matrasbeschermer. Een goede toplaag matras gaat dit allemaal tegen.
 • Draai en keer je topper matras
  Draai en keer je topper matras periodiek om gelijkmatige slijtage te bevorderen. Hiermee voorkom je dat er gaten in je topdek matras komen. Vooral een stevige topper heeft hier baat bij, omdat die van zichzelf niet veel lucht doorlaat.
 • Instructies
  Instructies zijn er niet voor niets en kunnen er soms juist voor zorgen dat je nog jaren na aankoop kunt genieten van je topper matras. Raadpleeg de garantie-instructies van je topper matras voor specifieke onderhoudsrichtlijnen. Twijfel je over bepaalde instructies? Ga dan vooral even in gesprek met de leverancier van je topper matras, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Een topper matras is een waardevolle toevoeging aan je slaapkamer die comfort, ondersteuning en duurzaamheid biedt. Met verschillende soorten, materialen en stevigheidsniveaus beschikbaar, kun je een topper kiezen die perfect aansluit bij jouw slaapvoorkeuren. Investeer in een hoogwaardige topper matras en geniet van een verhoogde slaapervaring en een betere nachtrust.