Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Luxe Hybride Micropocket Split topper 11cm
Vanaf:Vanaf:  621,00 Vanaf:  373,00

Specificaties

Extra informatie

Een goede nachtrust is essentieel voor ons lichaam en geest om goed te functioneren. Een belangrijk aspect dat bijdraagt aan een goede nachtrust is het juiste matras en dekbed. Voor mensen die graag willen genieten van de voordelen van zowel een traditionele springmatras als een modern schuimmatras, biedt de Luxe Hybride micropocket split topper een uitstekende oplossing.

De Luxe Hybride micropocket split topper is een innovatief matras dat de voordelen van zowel een pocketveermatras als een schuimmatras combineert. Het is opgebouwd uit een unieke combinatie van pocketveren en schuimlagen, wat zorgt voor optimale ondersteuning en comfort. Het matras heeft een hoogte van ongeveer 11 cm en biedt daarmee een uitstekende ondersteuning voor het hele lichaam.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Luxe Hybride micropocket split topper is de antiallergische tijk. Deze tijk is gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat allergenen geen kans krijgen om zich te nestelen. Dit maakt het matras ideaal voor mensen die last hebben van allergieën of astma. De tijk is eenvoudig te verwijderen en te wassen, waardoor het matras altijd schoon en hygiënisch blijft.

Een ander voordeel van de Luxe Hybride micropocket split topper is de mogelijkheid om de hardheid van het matras aan te passen. Door de combinatie van pocketveren en schuimlagen kan het matras gemakkelijk worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de slaper. Het matras biedt daardoor een perfecte balans tussen stevigheid en comfort.

De Luxe Hybride micropocket split topper is ook verkrijgbaar in een split-uitvoering. Dit maakt het matras ideaal voor mensen die graag samen slapen, maar verschillende slaaphoudingen hebben. De split-uitvoering zorgt ervoor dat beide personen hun eigen kant van het matras kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeuren, zonder dat dit invloed heeft op de slaap van de ander.

Kortom, de Luxe Hybride micropocket split topper is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een matras dat zowel comfort als ondersteuning biedt. De combinatie van pocketveren en schuimlagen zorgt voor een uitstekende ondersteuning van het lichaam, terwijl de antiallergische tijk ervoor zorgt dat het matras altijd hygiënisch blijft. De mogelijkheid om de hardheid van het matras aan te passen en de split-uitvoering maken het matras geschikt voor een breed scala aan slaaphoudingen en persoonlijke voorkeuren.

Luxe Hybride Micropocket Split topper 11cm

Aanbevolen producten

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  815,00 Vanaf:  489,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  621,00 Vanaf:  373,00

Aanbevolen producten

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  815,00 Vanaf:  489,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  621,00 Vanaf:  373,00