Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order

Splittopper

Topmatras prijzen

Filter op prijs - slider
169679

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  315,00 Vanaf:  189,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  815,00 Vanaf:  489,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  621,00 Vanaf:  373,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  334,00 Vanaf:  209,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  281,00 Vanaf:  169,00

Alles wat je wil weten over het vinden van de juiste splittopper

Het gevoel van op twee verschillende matrassen liggen, terwijl je met je partner in een groot bed slaapt wordt vaak als niet heel ideaal ervaren. Dit kan makkelijk voorkomen worden door een splittopper. Een matras dat over je matras gelegd wordt, om een egaal oppervlakte te creëren. Ben je benieuwd naar welke splittopper het beste bij je past en wil je hier meer over te weten komen? Laat je dan vooral goed informeren en onderzoek wat voor splittopper het beste bij jou behoeften en slaapritme past. Dit is voor iedereen verschillend.

Wat is een splittopper matras?

Zoals hierboven benoemd is een splittopper een matras dat vooral gemaakt is om comfort te geven en het net te doen laten lijken alsof je op één groot matras ligt, ook al bestaat die uit twee delen. Wanneer een matras uit twee afzonderlijke delen bestaat (vaak aangeduid als split topper) die verbonden zijn in het midden maar afzonderlijk kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van twee mensen die samen in bed slapen. De splittopper biedt ondersteuning en comfort terwijl het de beweging van de ene partner minimaliseert en tegelijkertijd de individuele slaapbehoeften van beide partners vervult. Om deze reden wordt een splitmatras vaak ingezet wanneer partners het gevoel willen hebben dat ze samen op één matras liggen.

Wat zijn de voordelen van een splittopper

  • Individuele aanpassing
    Een van de grootste voordelen van een splittopper matras is dat het partners de mogelijkheid geeft om elk hun eigen slaapinstellingen te kiezen, zoals de helling van het hoofd- en voeteneinde. Ook wanneer je een totaal ander slaapritme hebt dan je partner, hoeft dit nog niet in de weg te staan van jouw ontspannen nachtrust.
  • Afzonderlijk bewegen
    Wanneer je een goed splitmatras hebt hoef je dit bijna niet te merken. Dit komt door de afzonderlijke delen van een splittopper matras die de bewegingen van je partner minimaliseren en op het beste geval totaal niet overbrengen op jouw matras. Wanneer er iemand veel beweegt hoeft dit dan ook totaal geen afbreuk te doen aan iemands slaapritme, daar hoef je niet per se een grote split topper matras 180×200 voor te hebben.
  • Ultiem comfort en goede ondersteuning
    Een topper split is ontworpen met hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale ondersteuning van het lichaam en een comfortabele slaapervaring bieden. Hierdoor doet het geen afbreuk aan het kwalitatieve matras dat je al hebt, maar kan je met een goed splittopmatras net zoveel kwaliteit waarborgen. Een goede ondersteuning ligt wel aan het type split matras dat je hebt en wat het merk is, maar over het algemeen kun je een goede kwaliteit verwachten bij een splittopper.

Aanbiedingen voor een splittopper

Wil je graag niet teveel geld uitgeven om een goede splittopper te kopen? Dan is het vooral goed om te bedenken wat voor maat je wil van je splittopper en ook vooral wat voor budget je hiervoor in gedachten hebt. Het is zoveel makkelijker om een splittopper te kopen en gericht te zoeken, wanneer je weet wat je budget-grenzen zijn en vind zo jouw topper met split. Houd er rekening mee dat een topper met split 180×200 vaak wat duurder is dan een split topper 140×200.

Op zoek naar de beste splittopper kom je veel verschillende matrassen tegen.  De meest voorkomende maten zijn splittopper 180×200 en splittopper 160×200, die perfect passen bij reguliere tweepersoonsbedden. Een split topper 180×200 is in dit geval een wat groter tweepersoonsbed dan een split topper 160×200, dat is niet anders dan bij een normaal matras. Om een split topper 180×200 aanbieding of een splittopper 160×200 aanbieding te scoren kun je het beste verschillende bedleveranciers in de gaten houden, zodat je precies op de hoogte bent van hun aanbiedingen en wanneer ze deze lanceren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is wat uithoudingsvermogen en een nieuwsgierigheid om een goed split matras te vinden, maar houd vooral in gedachten dat je hier uiteindelijk echt jaren mee kunt doen. Dan is het het uitzoeken van een goede splittopper waarschijnlijk wel waard.

Tips voor het kiezen van de beste splittopper

Wat een goed split topper matras is, is volledig afhankelijk van de persoon en wat jouw individuele slaapbehoeften zijn. Het is vooral goed om dat eerst in kaart te brengen en daarna gericht te gaan zoeken naar een split topmatras 180×200. Over het algemeen zijn er wel een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden om een goede splittopper te vinden.

Zo is het materiaal van een belangrijk onderdeel bij het kiezen van je splittopper, of dit nu een splittopper matras 180×200 is, ofwel een topper split 180×200, of juist een splittopper 140×200. Kies een splittopper matras met hoogwaardige materialen zoals traagschuim, latex of pocketvering voor duurzaamheid en comfort. Bekijk dan wat voor afmetingen je wil van je splittopper, om gericht te kunnen zoeken. Wil je een topper elektrisch bed, of een topper elektrische boxspring, of wil je juist een normaal splitmatras?

Garantie op een splittopper

Daarna is het goed om de garantie te bekijken die de bedleveranciers waarborgen bij de aankoop van je matras splittopper. Dit kan best nog wel verschillen wanneer je een topper voor elektrische boxspring zoekt, een normale topper voor elektrisch bed wil, of juist een gewoon splittopmatras. Wat voor matras met split je ook zoekt, er is er altijd eentje die perfect bij je past.