Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Matras Vita-lux
truck Levering binnen 7 dagen
Vanaf:Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

Specificaties

Extra informatie

Matras hoogte

23 cm

Matras kern

7-zone pocketvering met 500m² veren

Matras afdeklaag

2 x 4 cm Clima natuurlatex

Densiteit

72kg/m²

Hardheid matras

Medium/Stevig

Dubbelzijdig beslaapbaar

Ja

Tijk

Elastische dubbeldoek (40% lyocell, 60% polyester)

Handgrepen

Ja

Afneembare hoes

Ja

Wasbaar

Deelbaar en wasbaar op 60°

Lengte

200 cm, 210 cm, 220 cm

Maximale belasting

+/- 130 kg

Garantie

5 Jaar degressief

Luxe, Comfort en Duurzaamheid voor de Perfecte Nachtrust

Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. De keuze van het juiste matras speelt een cruciale rol in het bereiken van die herstellende slaap. De Vita-lux Matras is een uitzonderlijke keuze, die uitblinkt in luxe, comfort en duurzaamheid, waardoor u elke nacht kunt genieten van een ongeëvenaarde nachtrust.

Innovatieve Pocketvering 500 m2 Kern met Clima Natuurlatex Afdeklaag

Een van de meest opvallende kenmerken van de Vita-lux Matras is de geavanceerde pocketvering kern met maar liefst 500 veren per vierkante meter. Deze pocketveren zijn zorgvuldig geplaatst om een optimale ondersteuning te bieden aan uw lichaam tijdens de slaap. Ze reageren afzonderlijk op de contouren van uw lichaam, wat resulteert in minimale druk op uw gewrichten en een perfecte uitlijning van uw wervelkolom.

Bovenop de pocketvering kern bevindt zich een luxueuze afdeklaag van Clima Natuurlatex. Natuurlatex staat bekend om zijn veerkracht en duurzaamheid, en het zorgt voor een heerlijk comfortabel slaapoppervlak. Bovendien heeft Clima Natuurlatex ademende eigenschappen, wat bijdraagt aan een aangename temperatuurregulatie tijdens de slaap.

Snelle Levering

Een ander aanzienlijk voordeel van de Vita-lux Matras is dat deze direct op voorraad is en snel geleverd kan worden. Geen lange wachttijden meer om te kunnen genieten van uw nieuwe matras. Dankzij de snelle levering kunt u in een mum van tijd profiteren van de voordelen van dit hoogwaardige matras.

Luxe Tijk voor Extra Comfort

De Vita-lux Matras is uitgerust met een luxe tijk die niet alleen zorgt voor extra comfort, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan uw slaapkamer. De tijk is zorgvuldig ontworpen om zacht en ademend te zijn, wat bijdraagt aan de algehele slaapervaring. Het voegt een vleugje luxe toe aan uw nachtrust.

Optimale Matrashoogte

Met een matrashoogte van 23 cm biedt de Vita-lux Matras een uitgebalanceerde slaapervaring, met meerdere lagen van comfort en ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een diepe, herstellende slaap, terwijl uw lichaam goed wordt ondersteund en klaar is voor een nieuwe dag.

Evenwichtige Ondersteuning

De Vita-lux Matras heeft een medium/stevige matrashardheid, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan slaaphoudingen. Deze veelzijdige matrasoptie biedt de perfecte balans tussen stevigheid en zachtheid, waardoor zowel rug-, zij- als buikslapers kunnen genieten van de voordelen van deze matras.

Kortom, de Vita-lux Matras is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een matras die luxe, comfort en duurzaamheid biedt. Met zijn innovatieve pocketvering kern, Clima Natuurlatex afdeklaag, snelle levering, luxe tijk, optimale hoogte en medium/stevige matrashardheid, is dit matras een investering in een goede nachtrust en algeheel welzijn. Gun uzelf de slaap die u verdient met de Vita-lux Matras.

 

30 dagen omruilgarantie

Om deze service zo goed mogelijk aan onze klanten te kunnen leveren mogen de matraskernen binnen dertig dagen geruild worden. Zo hebben wij zes verschillende matraskernen van verschillende materialen en hardheden. Tijdens een omruiling word de kern van het matras verwisseld voor een andere kern uit de onze collectie. Het eventuele prijsverschil tussen de matrassen word verrekend. Hieronder vindt u onze voorwaarden om gebruik te kunnen maken van onze 30 dagen omruilgarantie.

Algemene voorwaarden 30 dagen omruilgarantie:

  1. De 30 dagen omruilgarantie geldt op de gehele collectie beddenscout24 matrassen.
  2. Beddenscout24 geeft geen geld terug. Wij gaan samen met u op zoek naar een matras kern dat wel past bij uw wensen en voorkeuren.
  3. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, u dient het matras een aantal dagen te hebben uitgeprobeerd. Uw lichaam heeft namelijk tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe matras.
  4. Wanneer u gebruik maakt van de omruilgarantie en u wilt dit omgeruild hebben bij u thuis, rekenen wij €75,- voorrijkosten.
  5. U kunt uitsluitend gebruik maken van de omruilgarantie voor de volgende maten: 80×200 / 80×210 / 80×220 en 90×200 / 90×210 / 90×220.
  6. U heeft als klant één maal de mogelijkheid op onze 30 dagen omruilgarantie.
  7. De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  8. Als het om te ruilen artikel beschadigd/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren.

Matras Vita-lux

Aanbevolen producten

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  338,00 Vanaf:  203,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  480,00 Vanaf:  288,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  578,00 Vanaf:  347,00

Aanbevolen producten

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 300m²/comfortschuim
Hardheid: medium/stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  338,00 Vanaf:  203,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
HR Koudschuim
Hardheid: stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  480,00 Vanaf:  288,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
V52 Traagschuim
Hardheid: medium
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  578,00 Vanaf:  347,00