Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Matras Goodnight
Vanaf:Vanaf:  338,00 Vanaf:  203,00

Specificaties

Extra informatie

Matras hoogte

23 cm

Matras kern

7-zone pocketvering met 300m² veren

Matras afdeklaag

2 x 4 cm Comfortschuim

Densiteit

40kg/m²

Hardheid matras

Medium/Stevig

Dubbelzijdig beslaapbaar

Ja

Tijk

Elastische dubbeldoek (40% lyocell, 60% polyester)

Handgrepen

Ja

Afneembare hoes

Ja

Wasbaar

Deelbaar en wasbaar op 60°

Boxspring frame lengte

200 cm, 210 cm, 220 cm

Maximale belasting

+/- 110 kg

Garantie

5 Jaar degressief

De Goodnight Matras – Een Revolutie in Comfortabele Nachtrust

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze gezondheid en welzijn. Het begint allemaal met een kwaliteitsmatras dat comfort en ondersteuning biedt. De Goodnight Matras is precies dat – een hoogwaardig matras dat speciaal is ontworpen om u een goede nachtrust te bezorgen. Laten we eens nader bekijken wat dit matras zo bijzonder maakt.

Optimale Verenondersteuning: 300 Veren m2

Het hart van de Goodnight Matras bestaat uit een geavanceerd veersysteem met maar liefst 300 veren per vierkante meter. Deze hoogwaardige pocketveren zijn strategisch geplaatst om optimale ondersteuning te bieden aan uw lichaam. De veren werken onafhankelijk van elkaar, wat betekent dat ze zich aanpassen aan de contouren van uw lichaam en u voorzien van de perfecte balans tussen stevigheid en comfort.

Deze veertechnologie zorgt voor een gelijkmatige gewichtsverdeling, wat de drukpunten vermindert en u in staat stelt te ontspannen en te rusten zonder ongemak.

SG-30 Comfortschuim – Hardheid en Duurzaamheid

De Goodnight Matras is niet alleen een veermatras. Het heeft ook een hoogwaardige afdeklaag van SG-30 Comfortschuim. Dit schuim biedt een medium, comfortabele laag die uw slaapervaring naar een hoger niveau tilt. Bovendien staat SG-30 Comfortschuim bekend om zijn duurzaamheid, zodat u nog vele jaren van dit matras kunt genieten.

Direct Leverbaar – Uw Nachtrust Wacht Niet

Een van de grootste voordelen van de Goodnight Matras is dat deze direct uit voorraad leverbaar is. Geen lange wachttijden of vertragingen. U kunt dit matras snel in huis hebben, waardoor u meteen kunt genieten van de voordelen van een goede nachtrust.

Optimale Hoogte voor Uw Nachtrust: 23 cm

De hoogte van een matras is van cruciaal belang voor uw slaapcomfort. De Goodnight Matras heeft een ideale hoogte van 23 centimeter. Deze hoogte zorgt voor voldoende ondersteuning en comfort, en maakt het ook gemakkelijk om in en uit bed te stappen.

Medium/Stevige Hardheid – Voor Iedere Slaper

De Goodnight Matras is ontworpen met een medium/stevige hardheid. Dit betekent dat het matras geschikt is voor een breed scala aan slapers, of u nu de voorkeur geeft aan een iets steviger gevoel of een zachtere ondersteuning. De matras past zich aan uw lichaam aan en biedt de juiste mate van stevigheid om u te helpen comfortabel te slapen.

In conclusie biedt de Goodnight Matras een uitstekende nachtrustervaring dankzij het geavanceerde veersysteem, de hoogwaardige afdeklaag, directe beschikbaarheid, optimale hoogte en aanpasbare hardheid. Als u op zoek bent naar een matras dat uw slaap verbetert en bijdraagt aan uw algehele welzijn, dan is de Goodnight Matras de juiste keuze. Kies voor kwaliteit en comfort, kies voor de Goodnight Matras voor een goede nachtrust zoals nooit tevoren.

30 dagen omruilgarantie

Om deze service zo goed mogelijk aan onze klanten te kunnen leveren mogen de matraskernen binnen dertig dagen geruild worden. Zo hebben wij zes verschillende matraskernen van verschillende materialen en hardheden. Tijdens een omruiling word de kern van het matras verwisseld voor een andere kern uit de onze collectie. Het eventuele prijsverschil tussen de matrassen word verrekend. Hieronder vindt u onze voorwaarden om gebruik te kunnen maken van onze 30 dagen omruilgarantie.

Algemene voorwaarden 30 dagen omruilgarantie:

  1. De 30 dagen omruilgarantie geldt op de gehele collectie beddenscout24 matrassen.
  2. Beddenscout24 geeft geen geld terug. Wij gaan samen met u op zoek naar een matras kern dat wel past bij uw wensen en voorkeuren.
  3. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, u dient het matras een aantal dagen te hebben uitgeprobeerd. Uw lichaam heeft namelijk tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe matras.
  4. Wanneer u gebruik maakt van de omruilgarantie en u wilt dit omgeruild hebben bij u thuis, rekenen wij €75,- voorrijkosten.
  5. U kunt uitsluitend gebruik maken van de omruilgarantie voor de volgende maten: 80×200 / 80×210 / 80×220 en 90×200 / 90×210 / 90×220.
  6. U heeft als klant één maal de mogelijkheid op onze 30 dagen omruilgarantie.
  7. De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  8. Als het om te ruilen artikel beschadigd/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren.

Matras Goodnight

Aanbevolen producten

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  463,00 Vanaf:  278,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  463,00 Vanaf:  278,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

Aanbevolen producten

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 500m²/HR Koudschuim
Hardheid: medium
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  463,00 Vanaf:  278,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 500m²/HR Koudschuim
Hardheid: stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  463,00 Vanaf:  278,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 500m²/Clima natuurlatex
Hardheid: medium/stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00