Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Matras Cristal
Vanaf:Vanaf:  463,00 Vanaf:  278,00

Specificaties

Extra informatie

Matras hoogte

23 cm

Matras kern

7-zone pocketvering met 500m² veren

Matras afdeklaag

2 x 4 cm HR koudschuim

Densiteit

55kg/m²

Hardheid matras

Stevig

Dubbelzijdig beslaapbaar

Ja

Tijk

Elastische dubbeldoek (40% lyocell, 60% polyester)

Handgrepen

Ja

Afneembare hoes

Ja

Wasbaar

Deelbaar en wasbaar op 60°

Boxspring frame lengte

200 cm, 210 cm, 220 cm

Maximale belasting

+/- 130 kg

Garantie

5 Jaar degressief

Een Hoogwaardige Keuze voor Optimaal Comfort en Ondersteuning

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze algehele gezondheid en welzijn. De keuze van het juiste matras is dan ook van groot belang, en de Cristal Matras is een optie die overwogen moet worden. Met zijn indrukwekkende specificaties en comfortniveaus is dit matras een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust.

Indrukwekkende Verenkern

Een van de meest opvallende kenmerken van de Cristal Matras is zijn geavanceerde verenkern. Dit matras is ontworpen met maar liefst 500 veren per vierkante meter. Deze dicht op elkaar geplaatste veren zorgen voor een uitstekende ondersteuning en stabiliteit tijdens de slaap. Deze verenkern is ontworpen om de natuurlijke contouren van uw lichaam te volgen, wat resulteert in een optimaal slaapcomfort en minimale drukpunten.

HR Koudschuim Afdeklaag

De Cristal Matras is niet alleen indrukwekkend vanwege zijn verenkern, maar ook vanwege de gebruikte materialen. Dit matras is voorzien van HR (High Resilience) Koudschuim als afdeklaag. HR Koudschuim staat bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht. Het past zich gemakkelijk aan de contouren van uw lichaam aan en biedt een uitstekende ondersteuning, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een heerlijk comfortabel slaapoppervlak.

Direct Beschikbaar

Een ander voordeel van de Cristal Matras is dat deze op voorraad is en snel leverbaar is. Dit betekent dat u niet wekenlang hoeft te wachten om van uw nieuwe matras te kunnen genieten. De snelle levering zorgt ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van de voordelen van dit hoogwaardige matras.

Optimale Matrashoogte

De matrashoogte van 23 cm draagt bij aan de totale slaapervaring. Deze hoogte zorgt voor voldoende lagen van comfort en ondersteuning. Het stelt u in staat om in een diepe, rustgevende slaap te vallen, wetende dat uw lichaam goed wordt ondersteund en uitgerust voor de volgende dag.

Stevige Matrashardheid

De Cristal Matras is ontworpen met een stevige matrashardheid. Dit is ideaal voor mensen die de voorkeur geven aan een matras met een solide en stabiel gevoel. Een stevige matrashardheid helpt rugpijn te verminderen en zorgt voor een goede wervelkolomuitlijning tijdens de slaap. Dit matras is bijzonder geschikt voor rug- en buikslapers.

Kortom, de Cristal Matras is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardig matras dat snel leverbaar is en optimale ondersteuning en comfort biedt. Met zijn indrukwekkende verenkern, HR Koudschuim afdeklaag, optimale hoogte en stevige matrashardheid, is dit matras een investering in een goede nachtrust en algeheel welzijn. Wacht niet langer en gun uzelf de slaap die u verdient met de Cristal Matras.

30 dagen omruilgarantie

Om deze service zo goed mogelijk aan onze klanten te kunnen leveren mogen de matraskernen binnen dertig dagen geruild worden. Zo hebben wij zes verschillende matraskernen van verschillende materialen en hardheden. Tijdens een omruiling word de kern van het matras verwisseld voor een andere kern uit de onze collectie. Het eventuele prijsverschil tussen de matrassen word verrekend. Hieronder vindt u onze voorwaarden om gebruik te kunnen maken van onze 30 dagen omruilgarantie.

Algemene voorwaarden 30 dagen omruilgarantie:

  1. De 30 dagen omruilgarantie geldt op de gehele collectie beddenscout24 matrassen.
  2. Beddenscout24 geeft geen geld terug. Wij gaan samen met u op zoek naar een matras kern dat wel past bij uw wensen en voorkeuren.
  3. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, u dient het matras een aantal dagen te hebben uitgeprobeerd. Uw lichaam heeft namelijk tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe matras.
  4. Wanneer u gebruik maakt van de omruilgarantie en u wilt dit omgeruild hebben bij u thuis, rekenen wij €75,- voorrijkosten.
  5. U kunt uitsluitend gebruik maken van de omruilgarantie voor de volgende maten: 80×200 / 80×210 / 80×220 en 90×200 / 90×210 / 90×220.
  6. U heeft als klant één maal de mogelijkheid op onze 30 dagen omruilgarantie.
  7. De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  8. Als het om te ruilen artikel beschadigd/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren.

Matras Cristal

Aanbevolen producten

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  480,00 Vanaf:  288,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  578,00 Vanaf:  347,00

Aanbevolen producten

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 500m²/Clima natuurlatex
Hardheid: medium/stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
HR Koudschuim
Hardheid: stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  480,00 Vanaf:  288,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
V52 Traagschuim
Hardheid: medium
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  578,00 Vanaf:  347,00