Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Matras Supreme
truck Levering binnen 7 dagen
Vanaf:Vanaf:  480,00 Vanaf:  288,00

Specificaties

Extra informatie

Matras hoogte

23 cm

Matras kern

15 cm HR Koudschuim

Matras afdeklaag

2 x 4 cm HR koudschuim

Densiteit

55kg/m²

Dubbelzijdig beslaapbaar

Ja

Tijk

Elastische dubbeldoek (40% lyocell, 60% polyester)

Handgrepen

Ja

Afneembare hoes

Ja

Wasbaar

Deelbaar en wasbaar op 60°

Lengte

200 cm, 210 cm, 220 cm

Maximale belasting

+/- 130 kg

Garantie

5 Jaar degressief

Een Buitengewone Nacht van Comfort en Steun

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze algehele gezondheid en welzijn. Het kiezen van het juiste matras is van cruciaal belang om te zorgen voor een diepe, herstellende slaap. De Supreme Matras is een uitstekende keuze, met eigenschappen die een garantie bieden voor optimaal comfort en ondersteuning, waardoor u elke nacht kunt genieten van een uitzonderlijke nachtrust.

Innovatieve Koudschuim Kern voor Optimale Ondersteuning

Een van de meest opvallende kenmerken van de Supreme Matras is de geavanceerde koudschuim kern. Koudschuim is bekend om zijn duurzaamheid en veerkracht, en deze matras maakt er optimaal gebruik van. De koudschuim kern biedt uitzonderlijke ondersteuning aan uw lichaam, ongeacht uw slaaphouding. Het past zich nauwkeurig aan uw contouren aan en zorgt voor een perfecte wervelkolomuitlijning, wat resulteert in minimale druk op uw gewrichten en een ontspannende nachtrust.

Snelle Levering

Een ander voordeel van de Supreme Matras is dat deze direct op voorraad is en snel leverbaar. U hoeft niet lang te wachten om te kunnen genieten van uw nieuwe matras. Dankzij de snelle levering kunt u in een handomdraai profiteren van de voordelen van deze hoogwaardige matras.

Luxe Tijk voor Extra Comfort

De Supreme Matras is uitgerust met een luxe tijk die niet alleen zorgt voor extra comfort, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan uw slaapkamer. De tijk is zorgvuldig ontworpen om zacht en ademend te zijn, wat bijdraagt aan de algehele slaapervaring. Het voegt een vleugje luxe toe aan uw nachtrust.

Optimale Matrashoogte

Met een matrashoogte van 23 cm biedt de Supreme Matras een uitgebalanceerde slaapervaring, met meerdere lagen van comfort en ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat u kunt genieten van een diepe, herstellende slaap, terwijl uw lichaam goed wordt ondersteund en klaar is voor een nieuwe dag.

Stevige Matrashardheid voor Duurzame Ondersteuning

De Supreme Matras heeft een stevige matrashardheid, wat ideaal is voor diegenen die de voorkeur geven aan een solide en stabiele slaapomgeving. Dit type matras kan helpen rugpijn te verminderen en zorgt voor een goede wervelkolomuitlijning tijdens de slaap. Het is een uitstekende keuze voor rug- en buikslapers.

Kortom, de Supreme Matras is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een matras die ultiem comfort en duurzaamheid biedt. Met zijn innovatieve koudschuim kern, snelle levering, luxe tijk, optimale hoogte en stevige matrashardheid, is dit matras een investering in een goede nachtrust en algeheel welzijn. Gun uzelf de slaap die u verdient met de Supreme Matras.

30 dagen omruilgarantie

Om deze service zo goed mogelijk aan onze klanten te kunnen leveren mogen de matraskernen binnen dertig dagen geruild worden. Zo hebben wij zes verschillende matraskernen van verschillende materialen en hardheden. Tijdens een omruiling word de kern van het matras verwisseld voor een andere kern uit de onze collectie. Het eventuele prijsverschil tussen de matrassen word verrekend. Hieronder vindt u onze voorwaarden om gebruik te kunnen maken van onze 30 dagen omruilgarantie.

Algemene voorwaarden 30 dagen omruilgarantie:

  1. De 30 dagen omruilgarantie geldt op de gehele collectie beddenscout24 matrassen.
  2. Beddenscout24 geeft geen geld terug. Wij gaan samen met u op zoek naar een matras kern dat wel past bij uw wensen en voorkeuren.
  3. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, u dient het matras een aantal dagen te hebben uitgeprobeerd. Uw lichaam heeft namelijk tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe matras.
  4. Wanneer u gebruik maakt van de omruilgarantie en u wilt dit omgeruild hebben bij u thuis, rekenen wij €75,- voorrijkosten.
  5. U kunt uitsluitend gebruik maken van de omruilgarantie voor de volgende maten: 80×200 / 80×210 / 80×220 en 90×200 / 90×210 / 90×220.
  6. U heeft als klant één maal de mogelijkheid op onze 30 dagen omruilgarantie.
  7. De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  8. Als het om te ruilen artikel beschadigd/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren.

Matras Supreme

Aanbevolen producten

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  338,00 Vanaf:  203,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  578,00 Vanaf:  347,00

Aanbevolen producten

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 300m²/comfortschuim
Hardheid: medium/stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  338,00 Vanaf:  203,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 500m²/Clima natuurlatex
Hardheid: medium/stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
V52 Traagschuim
Hardheid: medium
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  578,00 Vanaf:  347,00