Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Matras Nasa Clinic
truck Levering binnen 7 dagen
Vanaf:Vanaf:  578,00 Vanaf:  347,00

Specificaties

Extra informatie

Matras hoogte

23 cm

Matras kern

16 cm Koudschuim

Matras afdeklaag

7 cm V52 Traagschuim

Densiteit

52kg/m²

Dubbelzijdig beslaapbaar

Nee

Tijk

Elastische dubbeldoek (40% lyocell, 60% polyester)

Handgrepen

Ja

Afneembare hoes

Ja

Wasbaar

Deelbaar en wasbaar op 60°

Lengte

200 cm, 210 cm, 220 cm

Maximale belasting

+/- 110 kg

Garantie

5 Jaar degressief

Ultieme Comfort en Luxe voor een Herstellende Nachtrust

Een goede nachtrust is van onschatbare waarde voor onze algehele gezondheid en welzijn. De keuze van het juiste matras is van cruciaal belang om een diepe, herstellende slaap te garanderen. De Nasa Clinic Matras is een opmerkelijke keuze die uitblinkt in zowel comfort als luxe, waardoor u elke nacht van een optimale nachtrust kunt genieten.

Innovatieve Kern van V52 Nasa Traagschuim

Een van de meest opvallende kenmerken van de Nasa Clinic Matras is de baanbrekende kern van V52 Nasa Traagschuim. Dit speciale traagschuim staat bekend om zijn unieke eigenschappen, die zorgen voor uitzonderlijk slaapcomfort. Het V52 Nasa Traagschuim past zich aan de contouren van uw lichaam aan en biedt de perfecte hoeveelheid ondersteuning op basis van uw slaaphouding. Dit resulteert in minimale druk op uw gewrichten en een vermindering van draaibewegingen tijdens de slaap, waardoor u diep en ongestoord kunt rusten.

Snelle Levering

Een ander opmerkelijk voordeel van de Nasa Clinic Matras is dat deze direct beschikbaar is en snel geleverd kan worden. Geen lange wachttijden meer om te kunnen genieten van uw nieuwe matras. Met snelle levering kunt u in een handomdraai genieten van de voordelen van deze hoogwaardige matras.

Luxe Tijk voor Extra Comfort

De Nasa Clinic Matras is voorzien van een luxe tijk die niet alleen zorgt voor extra comfort, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan uw slaapkamer. De tijk is zorgvuldig ontworpen om zacht en ademend te zijn, en draagt bij aan de algehele slaapervaring. Het voegt een vleugje luxe toe aan uw nachtrust.

Optimale Matrashoogte

De matrashoogte van 23 cm biedt een uitgebalanceerde slaapervaring, met meerdere lagen van comfort en ondersteuning. Hierdoor kunt u genieten van een diepe, herstellende slaap, met het vertrouwen dat uw lichaam goed wordt ondersteund en klaar is voor een nieuwe dag.

Evenwichtige Ondersteuning

De Nasa Clinic Matras heeft een medium matrashardheid, wat zorgt voor een evenwichtige ondersteuning. Dit maakt de matras geschikt voor een breed scala aan slaaphoudingen en voor degenen die de voorkeur geven aan een matras met een gemiddelde stevigheid. Het is een veelzijdige keuze voor zowel rug-, zij- als buikslapers.

Kortom, de Nasa Clinic Matras is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een matras dat innovatief comfort en luxe biedt. Met zijn geavanceerde V52 Nasa Traagschuim kern, snelle levering, luxe tijk, optimale hoogte en medium matrashardheid, is dit matras een investering in een goede nachtrust en algemeen welzijn. Gun uzelf de slaap die u verdient met de Nasa Clinic Matras.

30 dagen omruilgarantie

Om deze service zo goed mogelijk aan onze klanten te kunnen leveren mogen de matraskernen binnen dertig dagen geruild worden. Zo hebben wij zes verschillende matraskernen van verschillende materialen en hardheden. Tijdens een omruiling word de kern van het matras verwisseld voor een andere kern uit de onze collectie. Het eventuele prijsverschil tussen de matrassen word verrekend. Hieronder vindt u onze voorwaarden om gebruik te kunnen maken van onze 30 dagen omruilgarantie.

Algemene voorwaarden 30 dagen omruilgarantie:

  1. De 30 dagen omruilgarantie geldt op de gehele collectie beddenscout24 matrassen.
  2. Beddenscout24 geeft geen geld terug. Wij gaan samen met u op zoek naar een matras kern dat wel past bij uw wensen en voorkeuren.
  3. U kunt tot maximaal 30 dagen vanaf levering aanspraak maken op onze omruilgarantie, u dient het matras een aantal dagen te hebben uitgeprobeerd. Uw lichaam heeft namelijk tijd nodig om te “wennen” aan het nieuwe matras.
  4. Wanneer u gebruik maakt van de omruilgarantie en u wilt dit omgeruild hebben bij u thuis, rekenen wij €75,- voorrijkosten.
  5. U kunt uitsluitend gebruik maken van de omruilgarantie voor de volgende maten: 80×200 / 80×210 / 80×220 en 90×200 / 90×210 / 90×220.
  6. U heeft als klant één maal de mogelijkheid op onze 30 dagen omruilgarantie.
  7. De omruilgarantie is niet overdraagbaar op derden.
  8. Als het om te ruilen artikel beschadigd/kapot is vervalt deze garantie, tenzij wij u de mogelijkheid bieden om een vergoeding te betalen voor de geleden schade. Zo kunnen wij het artikel eventueel alsnog herstellen/repareren.

Matras Nasa Clinic

Aanbevolen producten

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  463,00 Vanaf:  278,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  480,00 Vanaf:  288,00

Aanbevolen producten

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 500m²/HR Koudschuim
Hardheid: medium
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  463,00 Vanaf:  278,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
Pocketveer 500m²/Clima natuurlatex
Hardheid: medium/stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  776,00 Vanaf:  466,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Voorraad
Gratis verzending
HR Koudschuim
Hardheid: stevig
Hoogte: 23 cm
30 dagen omruilgarantie

Vanaf:  480,00 Vanaf:  288,00