Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Boxspring met opbergruimte Emma
Vanaf:Vanaf:  999,00 Vanaf:  649,00
  • *Maat

    Reset Opties

    Nachtkast

    Extra garantie

    Bezorging & Montage

    Voorkeursweek levering

    Wil je de boxspring zo spoedig mogelijk ontvangen? Vul dan ''zo spoedig mogelijk'' 

    Heb je al een voorkeursweek voor levering? Dan kan je dat alvast doorgeven (tot maximaal 3 maanden vooruit)

    Je kunt de voorkeursweek altijd nog wijzigen

    We zullen in beide gevallen contact met je opnemen om een afspraak te maken.

    Gratis levering in Nederland en België

  • Gratis levering door heel NL & BE
  • Betaal in 3 delen met 0% rente
  • Levertijd 5 tot 7 Werkdagen
  • Mega ruime assortiment
  • Betaalbare Luxe boxspring
  • Voordeel tot 40%

Specificaties

Extra informatie

Maat

90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm

Kleur

Grijs

Hoofdbord breedte

Bedmaat + 5 cm

Hoofdbord dikte

12 cm

Hoofdbord hoogte

127 cm

Instaphoogte/Lighoogte

ca. 70 cm

Matras hoogte

ca. 32cm

Matras kern

Pocketvering

Matras afdeklaag

Comfortschuim

Kern Box

Staal

Boxspring frame hoogte

28 cm

Boxspring frame lengte

200 cm

Poten hoogte

10 cm

Nachtkast details

53cm Hoog, 49cm Breed, 42cm Diep

Garantie

2 Jaar garantie

Emma Boxspring

De Emma boxspring van Beddenscout24 is een verfijnde en stijlvolle toevoeging aan elke slaapkamer, ontworpen om een ongeëvenaard niveau van comfort en elegantie te bieden. Deze boxspring is verkrijgbaar in drie maten: 90×200, 140×200 cm, 160×200 cm, en 180×200 cm. Hierdoor kunt u een maat kiezen die perfect aansluit bij de afmetingen van uw kamer en uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu een compacte ruimte heeft of een royale slaapkamer, er is altijd een Emma boxspring die bij u past.

De Emma boxspring is uitgevoerd in een prachtige grijze kleur, een tint die bekend staat om zijn tijdloze charme en veelzijdigheid. Grijs is een neutrale kleur die moeiteloos kan worden geïntegreerd in diverse interieurstijlen, van modern en minimalistisch tot klassiek en traditioneel. Deze kleur zorgt voor een serene en kalmerende sfeer in uw slaapkamer, wat bijdraagt aan een rustgevende nachtrust.

Een van de opvallende kenmerken van de Emma boxspring is het luxe hoofdbord. Dit hoofdbord is 5 cm breder dan de gekozen bedmaat, waardoor het bed een indrukwekkende en robuuste uitstraling krijgt. De dikte van het hoofdbord bedraagt 12 cm, wat niet alleen bijdraagt aan het visuele gewicht, maar ook zorgt voor extra comfort wanneer u tegen het hoofdbord leunt om te lezen of televisie te kijken. Met een hoogte van 127 cm is het hoofdbord een opvallend element dat uw slaapkamer een vleugje grandeur geeft.

De specificaties van de Emma boxspring zijn zorgvuldig ontworpen om een balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Het brede en dikke hoofdbord biedt een stabiele en comfortabele steun, terwijl de hoogte ervan het bed een imposante uitstraling geeft. Deze combinatie van robuuste constructie en verfijnde afwerking maakt de Emma boxspring tot een luxueus middelpunt in uw slaapkamerinterieur.

De Emma boxspring van Beddenscout24 is niet zomaar een bed, maar een complete slaapoplossing die uw slaapkamer transformeert in een oase van rust en stijl. Met zijn verschillende beschikbare maten en tijdloze grijze kleur, past dit bed perfect bij uw behoeften en esthetische voorkeuren. Het luxe hoofdbord, met zijn royale afmetingen, draagt bij aan zowel het comfort als de uitstraling van het bed, waardoor de Emma boxspring een waardevolle investering is voor elke slaapkamer.

Comfort met de Kwaliteitsmaterialen van Emma Boxspring

De Emma boxspring biedt een ongeëvenaard niveau van comfort en ondersteuning dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en doordachte constructie. Een van de eerste kenmerken die opvallen is de instaphoogte van ongeveer 70 cm. Deze comfortabele hoogte maakt het in- en uitstappen van het bed bijzonder eenvoudig, wat vooral gewaardeerd wordt door mensen die op zoek zijn naar een bed dat niet te laag bij de grond staat. Dit verhoogde ontwerp zorgt ook voor een elegante uitstraling en draagt bij aan de algehele luxe van het bed.

Het matras van de Emma boxspring heeft een indrukwekkende dikte van circa 32 cm, wat onmiddellijk een gevoel van weelde en comfort oproept. Het geheim van dit comfort ligt in de kern van het matras, die bestaat uit hoogwaardige pocketveren. Deze pocketvering kern biedt een uitstekende ondersteuning doordat de veren individueel verpakt zijn en onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Dit betekent dat het matras zich perfect aanpast aan de contouren van uw lichaam, waardoor drukpunten worden verminderd en u een betere nachtrust ervaart.

Bovenop de pocketvering kern ligt een afdeklaag van comfortschuim. Dit schuim zorgt voor een zacht, maar ondersteunend oppervlak dat uw slaapervaring verder verbetert. Comfortschuim staat bekend om zijn vermogen om zich aan te passen aan de lichaamstemperatuur en gewicht, wat resulteert in een persoonlijk afgestemde ondersteuning en een heerlijk comfortabele slaapomgeving. Het matras van de Emma boxspring is ontworpen om een optimaal slaapcomfort te bieden, nacht na nacht.

Het matras is belastbaar tot 110 kg, wat getuigt van de robuustheid en duurzaamheid van het product. Bovendien is het matras gestoffeerd in dezelfde luxueuze meubelstof als de boxspring zelf, wat zorgt voor een samenhangende en stijlvolle look. Deze uniforme stoffering draagt bij aan de esthetische aantrekkingskracht van de Emma boxspring en maakt het bed een aantrekkelijk middelpunt in uw slaapkamer.

Naast het bed zelf biedt Beddenscout24 ook bijpassende nachtkastjes die perfect aansluiten bij de Emma boxspring. Deze nachtkastjes zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en bieden extra opbergruimte voor uw persoonlijke spullen. De nachtelijke details van het nachtkastje, met een hoogte van 53 cm, breedte van 49 cm, en diepte van 42 cm, zorgen ervoor dat u voldoende ruimte heeft om alles binnen handbereik te houden zonder in te boeten aan stijl.

Slimme Opbergmogelijkheden met Emma Boxspring

Wat de Emma boxspring echt onderscheidt van andere bedden, is de innovatieve en geïntegreerde opbergruimte, die perfect is voor het optimaal benutten van uw slaapkamer. Dit bed beschikt over twee ruime opbergboxen die vanaf het voeteneinde geopend kunnen worden. Deze opbergruimte strekt zich uit over het volledige oppervlak van het matras, waardoor u al uw spullen netjes en gemakkelijk kunt opbergen zonder dat het extra ruimte in de kamer inneemt. De boxen zijn uitgerust met gasveren, die het openen en sluiten moeiteloos maken. Dit slimme opbergsysteem zorgt ervoor dat u altijd toegang heeft tot uw opbergboxen zonder enige moeite.

Het frame van de Emma boxspring is vervaardigd uit staal, wat zorgt voor een uitzonderlijk solide en duurzame basis. Dit robuuste frame heeft een hoogte van 28 cm en een lengte van 200 cm, waardoor het een stabiele en betrouwbare structuur biedt die bestand is tegen jarenlang gebruik. De poten van het bed hebben een hoogte van 10 cm, wat bijdraagt aan de algehele stabiliteit en hoogte van de boxspring. Deze stevige constructie betekent dat de Emma boxspring een lange levensduur heeft en bestand is tegen de dagelijkse slijtage die gepaard gaat met regelmatig gebruik.

Het matras van de Emma boxspring is een ander belangrijk kenmerk dat bijdraagt aan de algehele kwaliteit en het comfort van het bed. Met een dikte van circa 32 cm, een kern van pocketvering en een afdeklaag van comfortschuim, biedt het matras uitstekende ondersteuning en slaapcomfort. De stoffering van het matras is uitgevoerd in dezelfde luxe meubelstof als de boxspring zelf, wat zorgt voor een harmonieus en stijlvol geheel.

In combinatie zorgen de slimme opbergruimte en het robuuste, duurzame ontwerp ervoor dat de Emma boxspring niet alleen een praktische, maar ook een esthetisch aantrekkelijke keuze is voor elke slaapkamer. Of u nu waarde hecht aan extra opbergruimte, duurzaamheid, of gewoon op zoek bent naar een stijlvol en comfortabel bed, de Emma boxspring voldoet aan al deze eisen en meer. De combinatie van hoogwaardige materialen, slimme functies en een elegant ontwerp maakt dit bed tot een waardevolle aanvulling op uw slaapervaring.

Verzorging en Bezorging van Emma Boxspring

Het onderhoud van de Emma boxspring is eenvoudig. Het wordt aanbevolen om het matras te beschermen met een molton en hoeslaken en de meubelstof regelmatig stofvrij te houden met een zachte opzetborstel van de stofzuiger. Verkrijgbaar in de maten 90×200, 140×200, 160×200, en 180×200, haalt u niet alleen een bed in huis, maar een complete slaapoplossing die comfort, stijl, en praktische opbergruimte combineert. Voor € 74,95 wordt de boxspring voor je bezorgd en gemonteerd in de kamer van jouw keuze. Zorg ervoor dat de kamer goed toegankelijk is en dat de plek waar de boxspring komt vrij is van obstakels. Ontdek de ultieme slaapervaring met de Emma boxspring van Beddenscout24.

Boxspring met opbergruimte Emma

  • *Maat

    Reset Opties

    Nachtkast

    Extra garantie

    Bezorging & Montage

    Voorkeursweek levering

    Wil je de boxspring zo spoedig mogelijk ontvangen? Vul dan ''zo spoedig mogelijk'' 

    Heb je al een voorkeursweek voor levering? Dan kan je dat alvast doorgeven (tot maximaal 3 maanden vooruit)

    Je kunt de voorkeursweek altijd nog wijzigen

    We zullen in beide gevallen contact met je opnemen om een afspraak te maken.

    Gratis levering in Nederland en België

  • Gratis levering door heel NL & BE
  • Betaal in 3 delen met 0% rente
  • Levertijd 5 tot 7 Werkdagen
  • Mega ruime assortiment
  • Betaalbare Luxe boxspring
  • Voordeel tot 40%

Aanbevolen producten

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  1.659,00 Vanaf:  995,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  1.659,00 Vanaf:  995,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  2.390,00 Vanaf:  1.195,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

 1.992,00  995,00

Leveringstijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  1.659,00 Vanaf:  995,00

Aanbevolen producten

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  1.659,00 Vanaf:  995,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  1.659,00 Vanaf:  995,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  2.390,00 Vanaf:  1.195,00

levertijd: 5-7 werkdagen

 1.992,00  995,00

levertijd: 5-7 werkdagen

Vanaf:  1.659,00 Vanaf:  995,00