Gratis bezorging in NL en BE
Levering binnen 5-7 dagen
Grote voorraad
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order
Generic selectors
Alleen exacte overeenkomsten
Ik zoek naar…
Ik zoek naar…
Post Type Selectors
product
product_variation
shop_order

Over ons

Over ons

 

Bij Beddenscout24
vind je voor iedereen de perfecte boxspring. Wij bieden boxspring’s aan met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij maken gebruik van de beste
materialen en grondstoffen die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. U heeft een ruime keus aan boxspring’s. Beddenscout24 geeft een fabrieksgarantie van 1 jaar op het bed en 2 jaar op het matras.

Met de boxspring’s van Beddenscout24 word je iedere dag uitgerust en fit wakker. Je maakt je slaapkamer ook nog eens een trendy en gezellige ruimte. Dit alles met een zeer aantrekkelijk budget dankzij superlagen prijzen. Dat slaapt natuurlijk fantastisch!

 

Het assortiment bestaat uit kwalitatieve boxspring’s, nachtkasten, voetenbanken en matrassen. De uitgebreide collectie is uniek, modern en helemaal van deze tijd!

 

Een duurzame collectie boxspring’s

Wij geloven in een mooiere wereld, voor iedere generatie. Wij geloven óók dat het op een duurzame manier kan. Daarom zijn wij steeds op zoek naar duurzame verbeteringen die zorgen voor ultiem slaapgeluk. We zijn vooruitstrevend. Onze ambitie is zelfs om in de toekomst de meest duurzame webshop in de slaapbranche te zijn. Daar werken wij hard voor. Juist nu, voor later. Dit doen met boxspring’s die streng door ons worden gecontroleerd zodat we kunnen garanderen dat je van onze producten een leven lang geniet. Met de bedden van beddenscout ben je verzekerd van een duurzaam bed en werk ook jij mee aan een groene en mooiere wereld.

Daarom is duurzaamheid een vat onderdeel van onze strategie, waar we ons iedere dag weer hard voor inzetten. Zodat we niet alleen maar hoeven te dromen over een duurzame wereld, maar er op een dag ook écht in wakker worden.

Duurzaam heeft meerdere betekenissen zoals: bestendig, blijvend, langdurend en consistent. duurzame bedden zijn dus bedden met een lange levensduur. Omdat we bij beddenscout gebruik maken van kwalitatieve materialen, ben je altijd verzekerd van duurzaam slapen.

Wij staan voor je klaar !

Bestel je product snel en eenvoudig via onze webshop. Laat je inspireren door alle overzichtelijk getoonde producten.

Onze klantenservicemedewerkers zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 tot 17:00 bereikbaar voor al je vragen over producten, bestellingen of slaapadvies. U kunt ons bellen/appen op telefoonnummer 085 048 24 24 of mailen naar klantenservice@beddenscout24.nl